Apa alat makan biodegradable sing dibuwang mbebayani tumrap kesehatan konsumen?

- 2021-08-18-

Peralatan makan biodegradable nuduhake peralatan makan sing bisa ngasilake reaksi biokimia kanthi tumindak enzim mikroorganisme ing lingkungan alam (bakteri, cetakan, ganggang), sing nyebabake tampilan cetakan kanggo perubahan kualitas internal, lan pungkasane mbentuk karbon dioksida lan banyu.

Bahan-bahan meja makan sing rusak bisa dipérang dadi rong jinis: siji digawe saka bahan alami, kayata produk kertas, jerami, pati, lan liya-liyane, bisa dirusak, uga dikenal minangka produk perlindungan lingkungan; Sing liyane yaiku plastik minangka komponen utama, nambah pati, sensitizer ringan lan bahan liyane sing digawe.

Miturut definisi ing ndhuwur, sanajan digunakake ing puncak degradasi, zat sing diasilake yaiku karbon dioksida lan banyu. Bahan sing dirusak ora mbebayani tumrap awak manungsa. Tulung tenanan.